Benarkah Jamu Sysfel Tidak Selamat?

Benarkah Jamu Sysfel Tidak Selamat? ​

Set Jamu Sysfel terdiri dari Kapsul Harmony dan Teatox.  Kapsul Harmony ialah formula campuran herba bagi menstabilkan hormon wanita yang berkahwin ataupun yang bujang. Ia dirumus khas bagi menjaga kesihatan dalaman dan luaran wanita.

Jadi lelaki-lelaki diluar sana yang sudah berkahwin dan bujang boleh belikan Set Jamu Sysfel untuk isteri anda, atau ahli keluarga  terutamanya ibu, emak dan ummi anda jika inginkan mereka  memperoleh kesihatan dalaman dan luaran yang terbaik.

Teatox pula merupakan satu produk kesihatan yang dirumus khas mengunakan bahan premium yang berfungsi untuk mengnhyahkan toksik dan lemak yang tidak diperlukan didalam badan. Ia selamat untuk semua lapisan masyarakat, lelaki dan wanita, tiada had umur kerana kandungan dalam produk ini menggunakan sumber semulajadi tanpa bahan pengawet.

Kapsul Harmony selamat digunakan untuk semua wanita dan gadis yang sudah datang haid kerana bahan yang terkandung dalam Kapsul Harmony ini lebih sesuai untuk hormon wanita atau gadis yang telah baligh.

Hal ini adalah kerana kandungan dalam Kapsul Harmony dihasilkan daripada pokok herba yang tidak digunakan dalam masakan seperti manjakani, kacip fatimah, serapat dan lain-lain yang mana fungsi herba-herba ini untuk mengecutkan rahim dan mungkin akan menganggu proces pengeluaran darah haid, jadi dilarang mengambil kapsul ini ketika sedang datang haid.

Pun begitu, untuk pengidap penyakit kronik seperti SLE, Buah Pinggang adalah tidak digalakkan untuk mengambil Kapsul Hormony dan sebaiknya dapatkan nasihat dan rujukan dari doktor sebelum mengambil sebarang jamu.

Pesakit yang mengambil wafarine atau ubat hormon hospital(provera) boleh mengambil Kapsul Hormony ini namun jika muncul simpton – simpton yang memudaratkan, disarankan hentikan pengambilan dan dapatkan nasihat doktor atau ahli farmasi.

Wanita yang hamil tidak boleh mengambil Set Jamu Sysfel ini kerana jamu ini bersifat panas, manakala Wanita menyusu atau berpantang disarankan amal Set Jamu Sysfel selepas anak bebas demam kuning. Untuk yang bersalin secara pembedahan boleh amalkan Set Jamu Sysfel selepas seminggu pembedahan.

SET JAMU SYSFEL ini adalah JAMU SELAMAT kerana :

  • Ada No Mal KKM : MAL 19076080TC
  • Ada Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI)
  • Pengiktirafan Good Manufacturing Practice (GMP)
  • Ada Drug Test untuk memastikan tahap keselamatan produk.
  • Ada Heavy Metal Test
  • Ada Microbe Test
  • Ada Nutrition Test
  • Ada Analysis Vege Certificate Analysis
  • Ada Disintegration Certificate Analysis

Alhamdulillah semua test telah LULUS dengan jayanya.(Boleh pm untuk tengok sijil-sijil test)

Keselamatan Kapsul Harmony bukan sahaja pada kandungan herbanya tapi kapsul putih kosong juga. Hal ini kerana Sysfel memilih kapsul putih kosong yang dihasilkan berasaskan tumbuh-tumbuhan yang kebanyakkan berada dipasaran berasaskan daripada haiwan seperti lembu dan sumber khinzir.

Selain dari bahan-bahan yang berkualiti tinggi, sarung kapsul ini sendiri terdiri dari bahan sayuran yang MUDAH LARUT.

Perbandingan dibuat dengan sarung kapsul Produk X, sememangnya terbukti sarung kapsul Jamu Harmony ini larut sepenuhnya dalam masa 7 minit.

Jadi, jangan risau. Jamu Sysfel adalah JAMU SELAMAT ❤️

Kesimpulannya anda tidak perlu risau untuk mengambil Set Jamu Sysfel ini. Set Jamu Sysfel selamat kecuali bagi individu yang dinyatakan diatas. Insyallah.

Leave a Comment