Join Sisfel Dapat Hadiah Tiket Umrah Untuk Mak Ayah

SISFEL TITANIUM
Sisfel Titanium
Sisfel Titanium

2 TIKET UMRAH UNTUK MAK AYAH !

2019 memang cipta banyak sejarah and ni salah satunya.

1st kak dya capai group sales 1 juta less than a year dan tiket umrah ni target 2019 kak dya juga.

Hq limitkan satu agent 2 tiket sahaja. Sebenarnya kalau kira-kira kak dya boleh dapat more than 2 tiket. But 2 tiket ni pun dah lebih dari syukur. Alhamdulillah.

PERGI UMRAH FREE!

Alhamdulillah rezeki mak ayah Kak Dya, and tak pernah terfikir Kak Dya yang hanya suri rumah boleh hantar mak ayah pergi umrah melalui business yang hanya bermodalkan RM500

Can u imagine that? MAGIC!
Kuasa Allah melebihi segalanya.

Kak Dya nak capai 1 juta less than a year tu pun sebenarnya magic.

Kak Dya sebenarnya banyak kisah magic, for me, bila kita biarkan Allah uruskan kehidupan kita and letak Allah jadi CEO business kita, memang banyak magic boleh berlaku.

And In shaa allah, I’ll always make sure MAGIC akan sentiasa berlaku, put trust on him 2000%

Thank you so much HQ Sisfel atas reward ini, thank you bos Rafie Ramli and Felinna Fattah for your guidance.

Kredit : Dya Zainal

Ingin mengejar mimpi dan bahagiakan orang tersayang ?

Leave a Comment