Felinna Hot Lotion (Inchloss)

4.00 out of 5
(3 customer reviews)

RM59.00

Felinna Hot Lotion

Berat Bersih : 100g

KKM NO : NO KKM – NOT190102384K

Paraben free

13 in stock

Description

Lotion kurus viral kini kembali berwajah baru

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada 🥰

Dah cuba #FLH?

Felinna Hot Lotion kini muncul semula dengan formula baru bukan sahaja untuk membakar lemak tapi untuk kulit yang lembut juga.

Felinna Hot Lotion kini dengan khasiat Mentega Shea, Lempoyang Gajah dan Minyak Zaitun.

Nak bakar lemak sambil jaga kulit?

Jom dapatkan Felinna Hot Lotion anda hari ini juga.

Place order sekarang juga! 😍

#Sisfel #Sisfelwarriors #SisfelinLove
#TheLegendIsBack

===
Nota: Untuk ejen Dropshipper please “make offer” dengan harga DS untuk buat belian. Thanks!

Dropshipper and agent are needed! Please PM /chat 🤗 No registration fee for dropship😉

Additional information

Weight 0.5 kg

3 reviews for Felinna Hot Lotion (Inchloss)

  1. 5 out of 5

    Shamsiah

    Alhamdulillah.. Dah guna FHL.

    Bestt sgt2..
    Panas dia panas yg sedap kat badan..

    Tak mcm sesetgh2 hot lotion yg rasa pijar.

    Tapi perut lom turun inci … Sebab pakai time teringat. Time dah sesiap pakai baju atau dah keluar rumah baru teringat , mmg x pakai laa hari tu. Hehe

    Lagi best..

    Pakai masa senggugut.
    Akk ni dh tetua ni senggugut rasa lebih kerap berbanding masa sblm kawen dulu..
    Dah la tu.. Sakt sampai 3-4 ari.. Kdg sakit sampai sejuk2 kaki..
    Sapu jer FHL. Mmg sedap rsa .. Bole la buat kerja, tak terasa sakit tu. ( akk sapu lebih sikit masa sakit) Darah yg ketul2 tu laju keluar. 2 hari dah tak sakit lagi dah..

    Alhamdulillah..

    • Puan Ana Soleh

      Alhamdulillah, terima kasih puan berkongsi pengalaman menggunakan Felinna Hot Lotion.

  2. 2 out of 5

    SITI HAWA MD SALEH (verified owner)

    maaf macam mana saya nk tahu status order? Order No :1141

    • Puan Ana Soleh

      Assalamualaikum sis, maaf lambat, alhamdulillah selamat sampai kepada sis, saya harap sis mendapat manfaat dengan menggunakan Felinna Hot Lotion.

  3. 5 out of 5

    Mar

    Nak tanya vit c sisfel kadungan vit c nya berapa mg ye

    • Puan Ana Soleh

      Terima kasih kerana bertanya,

      1 sachet mengandungi 2g C – BERRIES with Mix Fruits Flavour Powder (Collagen + Vits) dan kandungan Vitamin C dalam ia adalah 2000mg.

Add a review


INGIN LEBIH DISKAUN?

DAFTAR AHLI SISFEL PERCUMA SEKARANG!

Sila semak emel anda untuk proses pendaftaran seterusnya. Check dalam spam atau all mail jika tiada emel dalam inbox.

INGIN LEBIH DISKAUN?

DAFTAR AHLI SISFEL PERCUMA SEKARANG!

Sila semak emel anda untuk proses pendaftaran seterusnya.

INGIN LEBIH DISKAUN?

DAFTAR AHLI SISFEL PERCUMA SEKARANG!

Sila semak emel anda untuk proses pendaftaran seterusnya.