Tentang Kami

tENTANG KAMI

SISFEL ialah penyedia sistem rangkaian bisnes patuh syariah yang dipercayai dan menjana hasil berimpak (BRAND OF SUCCESS).

SISFELINLOVE ialah sekumpulan usahawan berjaya yang menjalankan perniagaan supaya dapat diwariskan (TRIUMPH LEGACY) dimana mereka bekerjasama secara berjemaah diketuai oleh Puan Ana Soleh (SISFEL leader) dengan penuh kasih sayang (IN LOVE) di bawah naungan SISFEL HQ.

Play Video

SISFEL ialah sebuah jenama yang baru dilancarkan pada September 2018 oleh syarikat Raffelinna Sdn.Bhd iaitu syarikat yang sama yang mengeluarkan jenama Felinna Boutique, Felinna Beauty dan Caliph Kids Expert.VISI SISFEL

Penyedia sistem rangkaian bisnes patuh syariah yang dipercayai dan menjana hasil berimpak.

MISI SISFEL

Kami adalah penyedia sistem rangkaian bisnes. Kami mewujudkan mempraktikan peluang bisnes patuh syariah yang terbukti. Aspirasi kami adalah untuk membangunkan usahawan yang berdaya tahan dan sentiasa terdorong untuk memberikan hasil yang berimpak dan menyumbang kepada ummah. Kami berusaha keras untuk mengangkat martabat Islam dengan meningkatkan ekonomi ummah demi kegemilangan abadi.

VISI SISFELINLOVE

Melahirkan ketua (leader) yang boleh melahirkan lebih ramai ketua (leader creates leaders) dengan penuh kasih sayang sekaligus membina legasi perniagaan patuh syariah yang boleh diwariskan.

MISI SISFELINLOVE 

Aspirasi kami adalah sebagai asbab dan penunjuk arah kepada surirumah dan wanita bekerjaya untuk bangkit meningkatkan keyakinan diri kembali menjadi yang terbaik dalam kehidupan sebagai seorang usahawan mukmin yang berjaya dunia akhirat.

SISFEL HQ LEADER

SISFEL HQ mempunyai team yang hebat dalam membantu kelancaran dan memberi sokongan kepada para ejen. SISFEL HQ dibarisi oleh 10 orang HQ leaders yang berpengalaman dalam bidang masing-masing dalam pengurusan perniagaan. Mereka bertanggungjawab memberi ilmu dan membantu para ejen untuk maju berkembang dalam perniagaan.  

HEAD LEADER SISFELINLOVE

SISFELINLOVE adalah sebuah kumpulan/tim jualan diketuai oleh Nur Jamilah Binti Hamzah atau lebih dikenali dengan nama pentas Puan Ana Soleh. Beliau telah bersama-sama Raffelinna Sdn. Bhd sejak tahun 2012 lagi pada zaman Felinna Beauty dan kini ianya muncul semula dengan wajah yang baru. Seorang yang sangat komited membimbing team beliau sama-sama berjaya dalam bidang yang diceburi.

ANUGERAH DAN KOLABERASI BERSAMA


INGIN LEBIH DISKAUN?

DAFTAR AHLI SISFEL PERCUMA SEKARANG!

Sila semak emel anda untuk proses pendaftaran seterusnya. Check dalam spam atau all mail jika tiada emel dalam inbox.

INGIN LEBIH DISKAUN?

DAFTAR AHLI SISFEL PERCUMA SEKARANG!

Sila semak emel anda untuk proses pendaftaran seterusnya.